Gratis levering over 15.000,-
7 års garanti
Høy kvalitet

Møbler og innredning til alle formål

Vi jobber for å gjøre det enkelt for dere å velge brukt. Vår ambisjon er å hjelpe våre kunder med forvaltning av egen portefølge av møbler og inventar .

Velg bærekraft!

Reprodusert nettbutikk er en del av RE:inventar gruppen. Vi er ledende i Norge på bærekraftig forvaltning av møbler og inventar. 

 

Profesjonelle og bevisste kunder ønsker å velge brukt dersom det er mulig. Vår ambisjon i nettbutikken formidle dine brukte varer sammen med nytt i alle kategorier. Vår nettbutikk er din salgskanal og søkebase for å kjøpe brukt

Kjøper du nytt av oss skal du vite at det er produsert i Norden og Europa. Vi sjekker også opp alle våre produsenter i forhold til deres innsats for å levere bærekraftige produkter med fremtidig ombruk.

 

Ombruk blir best om alle bidrar! Les mer her.

God forvaltning starter med en god plan

RE:inventar har spesialkompetanse på å hjelpe kunder med ombruk som gir resultater. Vi kan bidra til å lage en plan for forvaltning av av egne møbler og inventar. En digitalisering og dokumentering av hva man har vil danne et godt grunnlag.

Våre samarbeidsparterner er vår styrke

Vi gjør ombruk enkelt

Intequ er en del av RI:gruppen og er ledende i Norge på formidling av redesign og ombruk av møbler og inventar. Vi ønsker å bidra til at våre dedikerte kunder kan nå sine målsetninger om bærekraftig forvaltning av sine eiendeler. Tiden er inne for å ha et åpent og transparent forhold til økt bevaring og mindre forbruk.

Les mer om enkelt ombruk her!

 

Nytt er også bærekraftig

Det er ikke alltid bærekraftig å ombruke gjennom redesign og reparasjon. Fortsatt vil det være behov for å tilføre nye produkter. 

Med vår kompetanse kan vi hjelpe dere å velge trygge og bærekraftige produkter. Vår ambisjon er å påvirke til størst mulig grad av Nordiske produkter. Vi jobber derfor med mange produsenter.

 

Nye møbler og inventar er også en del av forvaltningen. Vi sørger for at også disse møblene registreres og får en unik ID.

RI:map

Sammen med våre partnere har vi utviklet et system for unik merking av produkter. 

 

God forvaltning gjøres enklere og sikrere dersom alle elementer får unik ID. RI:map sørger for at vi samler alle data om dine unike eiendeler og når vi kartlegger i Loopfront for en total oversikt får dere også de unike egenskapene til hvert produkt dokumentert. 

 Det gjør at vi raskere og sikrerer kan finne ut om detaljer om restlevetid, tilstand, historikk osv. 

 

Redesign er gøy!

Det er få begrensninger i redesign. Begrepet forklares på to måter. Vi redesigner for å forlenge levetiden til produktet som det er. Vi redesigner også for å finne nye bruksområder eller måter å bruke produkter eller deler. 

Målet er alltid å forsøke å øke levetiden til det som allerede finnes. Da slipper vi å produsere nytt. 

Vi vet at opp mot 90 % av fotavtrykket til møbler og inventar stammer fra produksjon av materalet. Stålet til beina, platene i skrivebordet osv.

Våre kunder kan være trygge på at vi hjelper dere å velge bærekraftig.

– Vårt mål er 55%  av salget  skal være brukt innen 2030. 
– Alle må bidra for å nå samfunnets mål. Vi kan hjelpe dere godt på vei.
– Har du lyst til å jobbe med oss vil gjerne at du tar kontakt!

 

Vi hjelper dere!

RI:gruppen har bred kompetanse innen møbler og inventar. Sammen med våre samarbeidspartnere er vi derfor den foretrukne forvaltingsparterneren i både privat og offentlig sektor