Gratis levering over 15.000,-
7 års garanti
Høy kvalitet

Kortreiste produkter

Innredning og utstyr produsert i Europa

Vi satser på kortreist kvalitet

Intequ AS bygger på 30 års erfaring med innredning og utstyr spesielt til varehandelen. Vi har som mange andre i bransjen og mange andre bransjer fulgt utviklingen fra lokal produksjon til produksjon i lavkostland i bl.a. India og Kina.

Allerede før pandemien kom det mange signaler på at det er endringer på gang. Handelskrig, usikkerhet med transport, økt fokus på miljø osv. får kravstore kunder til å endre fokus.

Vi har i alle år jobbet lokalt og beholdt de gode produsentene i Norden og Europa. Nå bygger vi sammen med dem en plattform for å tilby et stort sortiment av inventar til de aller fleste formål.

Kortreist for oss er også at vi forsøker å samhandle om transport, lager og logistikk. Vi ønsker at dere som kunder skal få varer uten unødvendig opphold, men det kan ta 1-2 uker fordi vi ikke sender enkeltvis, men samlet til faste tider. Det er bærekraftig.

Vår ambisjon er at 20% av omsetningen skal komme fra sirkulære produkter innen 3 år. Da vil vi også bidra vesentlig til kortreist inventar. Vi utfordrer alle butikkjeder  til å bli med oss å utvikle Intequ modellen for ombruk, resirkulering og sikker sortering.

Sammen kan vi spare miljø, gi mange flere arbeid lokalt og sikre god økonomi.