Gratis levering over 15.000,-
7 års garanti
Høy kvalitet

Intequ Ombruk

Gir produkter nytt liv til andre formål eller områder

Intequ ombruk

Der hvor innredning ikke lenger kan brukes i omløp i eget hus så skal det vurderes om det kan gis et nytt liv hos andre. Det kan være basisinnredning og det kan være andre produkter som sjokkselgere, skrivebord, lagerhyller, brosjyrestativ osv.

 

Vi definerer gjenbruk som å gi videre. Intequ sammen med våre partnere vil forsøke å sette i stand brukt inventar slik at det blir ettertraktet vare for nye kunder. Det kan være større virksomheter som bevisst ønsker dette eller til enkelfirma og personer som trenger noe nytt.

 

I den grad det er mulig så vil våre partnere utføre denne jobben. Mange av de har allerede avdelinger med metall, plast og trebearbeiding. Enda flere har pakking, montering og lagring. Vi tror dere kan bidra til å skape interessante jobber for mange som står utenfor arbeidslivet.

Kjedeavtale gir mange fordeler

Med en kjedeavtale hos Intequ AS får dere 10 % på alle priser i vår nettbutikk og tilgang på vår kompetanse og nettverk for mer bærekraftig utvikling innen innredning og utstyr. Send oss din epost så tar vi kontakt.